Majoitus

Hengitä syvään. Tunne luonto.

Haluaisitko irti arjesta, hengittää puhdasta ilmaa metsän siimeksessä, herätä aamuisin linnun viserrykseen, seurata metsän eläinten touhuja.. 

Tarjoamme kuusi viihtyisää kahden hengen hirsimökkiä, kaikkiin mökkeihin saatavilla kaksi lisävuodepaikkaa. Meillä rentoudut luonnon helmassa, maaseudun rauhassa yksin, kaksin, perheen tai isommankin kaveriporukan seurassa, sillä mökit sijaitsevat kaikki samalla alueella. Mökkien välittömässä läheisyydessä on grillikatos, jossa on mukava istuskella vaikkapa makkaranpaistossa. Meille voit ottaa myös lemmikkisi mukaan, ja unohtaa stressin hoitopaikan valinnasta lomallasi. 

Harrastus ja ajanvietto

 Artjärvellä on kaunista maalaismaisemaa, jota voi lähteä ihailemaan kävellen tai pyöräillen, meiltä on mahdollista vuokrata pyöriä. Artjärveltä löytyy myös kolme järveä; Säyhtee, Villikkalanjärvi ja Pyhäjärvi. Uimaranta sijaitsee vajaa 2km päässä (Vuorenmäki), soutelu järvellä on ollut myös suosittua, mieli lepää veden äärellä, lähimmälle järvelle (Säyhtee) on matkaa vajaa 1km.

Kylälle on matkaa n.4km, sieltä löytyy kauppa sekä baari/pitseria.

Järjestämme tilauksesta myös erilaista maatila-aiheista ohjelmaa koko perheelle tai vain esim. lapsille. Talutusratsastus tai ponin kärryajelu on myös mahdollista. Kysy rohkeasti lisää Idalta, niin mietitään juuri teille sopiva paketti. Eläintoiminta sijaitsee toisella tilallamme vajaa 1km päässä majoituksesta.

Mikäli jaksaa vähän ajella, löytyy Orimattilasta mm.kotieläinpuisto ja muuta nähtävää: 


Orimattilasta löytyy myös useita luontopolkuja, Artjärvellä sijaitsee niistä kolme; Lamminpolku 3 km, Rajasuonpolku 6 km sekä villisikapolku 10km. Näihin ajo-ohjeet ja tarkemmat tiedot:
https://www.orimattilanliikuntapalvelut.fi/luontopolut


Saapuminen & Poistuminen

Saat mökin käyttöösi vuokrauspäivänä klo 15, avaimet luovutetaan henkilökohtaisesti, ellei toisin sovita. Ilmoitathan myöhäisemmästä saapumisajasta. Mökit on luovutettava klo 12 mennessä siivottuna, veloitamme siivoamattomasta mökistä loppusiivous maksun jälkikäteen. Siivouksen voit myös sovittaessa ostaa Loma-Lassilasta. 

Mökillä saa majoittua vain sovittu määrä henkilöitä, ylimääräisistä henkilöistä veloitamme +15e/henkilö. 

Lemmikit ovat tervetulleita meille. Huolehdithan kuitenkin että pidät ne kytkettyinä koko vierailun ajan. Lemmikin jäljet sekä mahdolliset tuhot on korvattava.

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty!