Tapahtumat

Ajankohtaisia tapahtumia

Varaa leiri, kurssi tai tapahtuma räätälöitynä juuri Teidän porukalle, autamme mielellämme

Ilmoita varauksen yhteydessä; osallistujan nimi, ikä, mahdolliset allergiat (ruoka-aine) tai muut huomioitavat asiat, maksajan nimi, osoite, sähköposti. Lasku ja tarkemmat tiedot tapahtumasta tulevat sähköpostiin. 
Kerää oma porukkasi ja varaa tapahtuma; maatila-ilta, maatila-/tai hevosleiri aikuisille ym. Voimme myös yhdessä suunnitella juuri teidän tarpeisiin sopivan paketin. 

Maatila-ilta
klo 17-19.30
Ajankohta sovittavissa

- Tutustutaan kaikkiin tilan eläimiin; kanoihin, pupuihin, vuohiin, hevosiin ja poneihin sekä aasiin, kokeillaan aasi/poni agilityä ja tehdään lopuksi leikkimielinen tietovisa, jossa kaikki palkitaan. Tähän tapahtumaan ei ole ikärajaa. Kahvi/mehutarjoilu.

Tunne hevonen-kurssi
*suunnitteilla

- Tutustutaan, millainen eläin hevonen on, miten se käyttäytyy ja miten hevosen kanssa toimitaan, teoriaa ja käytännön opetusta. Et tarvitse aikaisempaa hevoskokemusta, loistava esim. ratsastavan lapsen vanhemmille, alkeiskurssin käyneelle tai jos harkitset ratsastustunnille osallistumista. Osallistujilla on mahdollisuus kokeilla ratsastusta ohjaajan talutuksessa, pääpaino kuitenkin hevosten hoidossa ja tutustumisessa hevosiin. Lounas sisältyy hintaan. Kurssi sopii yli 8- vuotiaille, myös aikuisille. Kurssi on kaksi päiväinen.

Aikuisten maatilaleiri
Ajankohta sovittavissa

Haluaisitko päästä tutustumaan pienen maatilan eläimiin; vuohiin, hevosiin, kanoihin, pupuihin ja aaseihin.. Päästä ruokkimaan ja hoitamaan eläimiä ja samalla oppia niistä lisää.. Kokeilla ratsastusta tai ponin kärryajelua, aasi/poni agilityä, vuohen lypsyä? Rennolla asenteella viikonloppu täynnä ulkoilua, eläinten seuraa ja rentoutumista. Majoitut saunallisessa hirsimökissä ja pääset valmiiseen pöytään syömään. Meille voit tulla sellaisena kuin olet, eikä aikaisempaa kokemusta eläimistä vaadita. Leiri alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 16.